SMR Tanfolyam Januárban!

Helyszín: Dózis Főhadiszállás - 1116, Budapest, Barázda utca 1.

Időpont: 2024.01.28-án vasárnap 9-15:00-ig, közte néhány rövid szünettel természetesen.

Neked való?

Mindenképp érdemes érdeklődnöd, megfontolnod a részvételt, amennyiben foglalkoztat az alábbiakból egy vagy több kérdéskör:

  • Rehabilitáció - befagyott izmaid mobilizálása, aszimmetriáid kezelése
  • Funkcionális erőd növelése - az izomláncok működésének helyreállításával
  • Mozgásod korrekciója - a mozgás minőségének javítása az izommemória átírásával
  • Segítség túledzés és izomláz ellen
  • Bemelegítés - a mélykötőszövetek optimális beállításával

Bővebben érdemes az SMR System honlapján körülnézned további információkért. Reményeim szerint én is írok róla hamarosan egy blogbejegyzést :-)Pl.: 308765432 , 30-876-5432 (Csak 0-9 és a - karakter megfelelő!)

Kettlebell nagyobb térképen való megjelenítése


Árak*


Korai befizetéssel - határidő január 23-a

SMR Tanfolyam - 45.000 Ft


Normál ár

SMR Tanfolyam - 55.000 Ft


Az Tanfolyam ára magában foglal egy SMR hengert, így tudsz a legkedvezőbb áron hozzájutni ehhez az eszközhöz. A kurzusok elvégzéséhez nem szükséges semmilyen előképzettség!

Befizetési lehetőségek: utalással vagy személyesen. A létszám limitált - maximum 15 fő.

*Fontos! A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, mivel nekem a jelentkezők számától függően kell SMR hengert biztosítanom. Regisztrálni tudsz a regisztrációs forma kitöltésével, vagy közvetlenül megkeresel a megadott elérhetőségeken. Helyszíni fizetés nem lehetséges a korábbi visszaélések miatt - a lemondási feltételekről pedig a központi honlap ÁSZF-je tájékoztat. Érvényes regisztrációnak tekinthető a programra való jelentkezés.


Képzések

Ha meg szeretnél ismerkedni az SMR System rendszerével, akkor több különböző mélységű kurzuson van lehetőséged részt venni. Melyik való neked? Nincs egyetlen üdvözítő út - ez csak attól függ mik a céljaid, miért és mit szeretnél megtanulni belőle. Mindenesetre a döntés megkönnyítéséhez lent ismertetőket olvashatsz a mindenki számára elérhető kurzusokról.


SMR Tanfolyam

A kurzus időtartama 6 óra. Ezen idő alatt a résztvevők megismerik az SMR System elméleti és gyakorlati alapjait. A program elején néhány mozgásbeli tesztet hajtunk végre, a későbbi összehasonlítás alapjaként, hogy már a szeminárium legelején be tudjuk mutatni és meg tudjuk tapasztaltatni a módszer hatékonyságát.

A Tanfolyam főként a gyakorlati képzésre összpontosít. Valamennyi SMR gyakorlatot alaposan betanítunk és begyakoroltatunk. Megismerjük az SMR hengerrel végezhető kezdő és haladóbb gyakorlatokat, elsajátítjuk az SMR bot és labda használatának elveit, szabályait. Tisztázzuk az eszközök előnyeit, hátrányait, alkalmazhatósági körét. Mindemellett kifejtjük a módszer elméleti hátterét, alkalmazási lehetőségeit is.

A szeminárium díja magában foglalja az SMR henger árát is, tehát a résztvevők, a kurzuson kapott eszközt magukkal viszik, így saját otthonukban, vagy az edzőteremben tudják alkalmazni a tanultakat.Tematikus szemináriumok

Ezek 1-1 témára kidolgozott, azt mélyebben körüljáró szemináriumok, amiket egyes specifikus célcsoportoknak dolgoztunk ki. Előképzettség nem szükséges hozzá, az SMR Tanfolyamon tanult ismeretanyag elmélyítését, kibővítését is lehetővé teszik, de külön is hallgathatók.

Az egyes témakörök még kidolgozás alatt vannak, de stresszoldás, korcsoportok szerinti bontás (gyerekek, idősebbek) és különböző specifikus alkalmazási területek kerülnek itt mélyebben elő.Szakmai nap

Az SMR System Szakmai Nap azoknak a sportban, vagy az egészségügyben képzett szakembereknek szól, akik edzőként, gyógytornászként, vagy más területen dolgozva biztosítani kívánják a kliensüknek az SMR masszázs nyújtotta előnyöket mind a rehabilitáció, mind a sport különböző területein. Ezek az előnyök lehetnek többek közt a gyorsabb regeneráció, a sérülések megelőzése, bizonyos esetekben oldhatóvá válnak a régebbi sérülésekből adódó, az edzést gátló ízületi, illetve izomproblémák, a gyakorlatok sikeresebb és pontosabb kivitelezése.

A kurzus egy napos, amely magában foglalja az alapszintű SMR System szeminárium anyagát is. Ezen felül kellő figyelmet fordítunk arra, hogy az adott szakma - egészségügyi és sport vonalbeli - keretén belül milyen formában érdemes segíteni a klienst a módszer eszközeivel. Akár egyéni gyógytorna alkalmával, akár csoportos, vagy privát edzések kezdő és / vagy záró akkordjaként használhatunk rövid, néhány perces SMR System alkalmazásokat.

A gyakorlati útmutatáson felül mélyebb összefüggésekben is megvizsgáljuk az SMR System rendszere mögött húzódó elméleti anyagot. Kiemelten foglalkozunk az emberi test felépítésével, különös tekintettel a fascia - kötőszövet - és ennek egy megjelenési formája, a myofascia, azaz izompólya anatómiájával és élettanával, valamint az SMR System alkalmazási lehetőségeivel, főként a rehabilitáció és a sport területén. SMR System Szakmai Napon való résztvétel után az általad tartott akár egyéni, akár csoportos órák alkalmával klienseidnek rövid gyakorlatsorokat tudsz bemutatni, azt velük végrehajtatni, valamint a felmerülő kérdésekre nagy részére szakszerű választ adni.

Fontos: Az SMR System Szakmai Nap elvégzése NEM JOGOSÍT egyéni és/vagy csoportos SMR System alapszintű, vagy annál magasabb szintű kurzus megtartására. Ilyen jellegű szemináriumokat, képzéseket csak képzett, SMR System Szakértő tarthat.Szakértői képzés

Az SMR System Szakértői képzés két napos, amely magában foglalja az alapszintű és a Szakmai Nap kurzusok anyagát is. Ezen felül mind gyakorlati, mind elméleti szinten még mélyebb ismeretet ad ahhoz, hogy egy SMR System Szakértő képes legyen egyéni és csoportos formában Alapszintű kurzusokat önállóan megtartani.

A szakértői kurzust azoknak javaslom, akik szeretnének bizonyos rendszerességgel Alapszintű szemináriumokat tartani és ez által minél több emberhez eljuttatni az SMR System rendszerét. Ha te is alkalmazod a módszert, szép eredményeket értél el már vele saját magadon, miért ne adnád tovább másoknak is, ami már Neked bevált? :-)
Csoportos kezdő edzések indulnak Januárban!

Több különböző időpontból
és helyszínből választhatsz. Nézz körül az edzesek közt és találd meg a neked szimpatikusat!

Érdekel!


SMR Tanfolyam Januárban!

Január 28-án (vasárnap), a Dózis főhadiszálláson
(11. ker, Barázda utca 1.)

9:00-15:00-ig

Érdekel!Aktualizálódott az órarend - benne az új kurzusokkal :)


"A kudarc csak egy lehetőség, hogy újrakezdj - immár intelligensebben!"Kettlebell.hu Tactical Shop Dragondoor Kettlebell Miskolc Phoenix Hőlégballon Repülő Egylet Sieljünk! Keresned sem kell!

Üzemen kívül!

Addig is írj az attila@kettlebelldozis.hu-ra.
WYW Directory