12. Nyári Tábor a Balatonnál


Helyszín

8253, Hotel Révfülöp - Halász utca 37.

Időpont - Július 14. - 17. (csütörtöktől-vasárnapig)

Ár

Június 19-ig kedvezményes regisztrációs ár érvényes, 20-ától pedig a normál. Függ attól, hogy végig jössz-e, a részletes árakat a lenti táblázat tartalmazza, kattints a teljes mérethez.

A kedvezményes árhoz annyi a teendőd, hogy a június 19-ei határidőig befizeted a Tábor előlegét és ezzel biztosítod a helyed!

Mit tartalmaz az ár?

A szállást, kosztot, edzéseket és a tábor létesítményeinek (sportpályák, saját strand) használatát. Akik korai áron csatlakoznak és végig velünk tartanak, azok kapnak ajándékba tőlünk egy egyedi Táboros pólót és mi álljuk a tradícionális szombat esti pörköltözésen a részüket :)

A kísérői jegyet pedig azoknak találtuk ki, akik barátot, családtagot, ismerőst támogatnának a Táborban, vagy csak együtt buliznának velünk az edzések látogatása nélkül.

Idén legnagyobb örömünkre újra 4 féle menüből is választhattok, azaz a normál mellett elérhető a vegetariánus, gluténmentes és laktózmentes választás is. Kattintásra megnyílik a fájl, ahol láthatod melyik mit takart tavaly, hamarosan frissítjük az ideivel.

Neked való?

Igen! A Tábor számunkra is az egyik legnagyobb élmény, ami bár munka, imádjuk csinálni - minden évben! Ám aki ennél picit többre kíváncsi... itt a helyed velünk, ha:

  • Keresel egy meghatározó élményt a nyaradba
  • Nem bánod, ha ugrásszerűen fejlődsz
  • Szereted az aktív kikapcsolódást
  • Örömmel feszegeted a határaidat
  • Szeretnél egy összetartó csapat tagja lenni!
  • Megmutatnád az éves beach body projekted eredményét :P

Kortól és nemtől függetlenül bárki csatlakozhat. Az eddigi legidősebb csapattag a 65 feletti volt, a legfiatalabb, pedig a 15-öt súrolta. A feladatok pedig skálázhatóak, mindenkinek megtaláljuk a hozzá passzoló nehézséget!

A kettlebellezés alapjaival tisztában kell lenned. Ha a Tábor kezdetekor már gyűröd a bellt legalább 2 hónapja - itt a helyed. Kevesebb tudással és tapasztalattal viszont ne, mert itt ezeket adottnak vesszük és nem vállaljuk azt a kockázatot, hogy valaki ezeket képzetlenül gyakorolja.

Ha valami közbejön - ez bárkivel előfordulhat - akkor a lemondás feltételeit itt találod, de bízunk benne, hogy erre nem lesz szükség.

Napirend

A tavalyi menetrend, ebből látszik, hogy mire számíts - hamarosan frissítjük az ideivel. Kattints a linkre a dokumentumhoz! A változtatás jogát fenntartjuk, az időjárás sok mindent befolyásol, de a tervek ebből látszanak :)

Jelentkezni az itt jobb oldalon található a űrlap kitöltésével tudsz, vagy írj egy levelet az attila@kettlebelldozis.hu címre és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Várunk szeretettel!

Pl.: 308765432 , 30-876-5432 (Csak 0-9 és a - karakter megfelelő!)

Kettlebell Tábor nagyobb térképen való megjelenítése


Csoportos kezdő edzések indulnak Januárban!

Több különböző időpontból
és helyszínből választhatsz. Nézz körül az edzesek közt és találd meg a neked szimpatikusat!

Érdekel!


SMR Tanfolyam Januárban!

Január 28-án (vasárnap), a Dózis főhadiszálláson
(11. ker, Barázda utca 1.)

9:00-15:00-ig

Érdekel!Aktualizálódott az órarend - benne az új kurzusokkal :)


"A kudarc csak egy lehetőség, hogy újrakezdj - immár intelligensebben!"Kettlebell.hu Tactical Shop Dragondoor Kettlebell Miskolc Phoenix Hőlégballon Repülő Egylet Sieljünk! Keresned sem kell!

Üzemen kívül!

Addig is írj az attila@kettlebelldozis.hu-ra.
WYW Directory