Kattints a kérdésre és megjelenik a válasz :)
1. Mi az oldal célja?
Elsősorban megismertetni és megszerettetni az emberekkel a Kettlebell-t, hiszen én is örültem volna, ha már évekkel ezelőtt belebotlok. Ezen felül, egyszerre célom a kezdőktől egészen rutinos rókákig a sportot űzőknek hasznos információkat mutatni és gyűjteni, amit mindenki saját szájíze szerint hasznosít, vagy hagy figyelmen kívül. Ennek megfelelően rengeteg friss vagy már poros de kevésbé köztudott információt töltök fel ide, Nektek!

A fontosabb közösségi eseményeket (kihívások, szemináriumok, induló és aktuális edzések) is rendszeresen jelzem, hogy akinek van kedve, csatlakozhasson, hiszen ezek mindig hatalmas élmények. Időnként pedig, csupán motivációt szeretnék adni, hogy könnyebben átlendülj a holtpontjaidon, bármilyen természetű is legyen az.


2. Ki készítette az oldalad?
A tehetséges hölgyet Szilvási Andreának hívják, s minden készítéssel kapcsolatos információt (hogyan, mennyi idő alatt, milyen programokkal) tőle kell kérned. Ha megtetszett az oldal és szeretnél te is valami hasonlót, szintén hozzá fordulj. (shiny.temi@gmail.com)

3. Nagyon jók a fotóid - ki lőtte őket?
Először is nem minden fotó az oldalon azonos forrásból származik. Az egyes rendezvényeinken sokszor amatőr fotósok segítenek be nekünk dokumentálni az eseményeket és sok aloldalon használok netszerte fellelhető különböző képeket.

Viszont amik profi fotóknak néznek ki, különösen a portré képek (például: a honlapom rólam szóló része, vagy ez a cikk) - azt egy lelkes és remek fotós lőtte. Itt tudod elérni az Elysee Photography nevű Facebook oldalán keresztül - csak ajánlani tudom őt!

4. Mi az az SFG?
Az SFG a StrongFirst Girya rövidítése. A rendszer kifejlesztője Pavel Tsatsouline, aki előtte az orosz speciális rendőri és katonai egységek erőnléti edzője volt. Hagyományos orosz kettlebell alapokon (Girya) hozta létre az SFG rendszerű edzéseket, melyek alapvetően nem versenysportok, mégis változatosságuk miatt a hétköznapi embertől az élsportolókig mindenki számára egy kiváló módszert nyújt teste fejlesztésére, karbantartására.

5. Hogy jövök én a képbe?
Fiatalabb koromban sokáig küzdősportoltam (judo), és harcművészetet is űztem (shaolin kung-fu), így a mozgás számomra létszükséglet volt. Ez egyetemi tanulmányaim során háttérbe szorult, majd 2009 júliusában egy szerencsétlen mozdulat következtében részleges bokaszalagszakadást szenvedtem, ami székbe kényszerített hónapokra. Ez csak tetézte az igényemet, hogy találjak végre egy sportot amit abszolút sajátomnak érezhetek, s ezen keresés közben akadtam rá a kettlebell-re. Ahogy elkezdtem járni edzésekre, fokozatosan rendbejött a még gyógyulófélben lévő bokám, és a módszer egyre újabb előnyeit fedeztem fel, minden hét tartogatott valami nagyszerű újdonságot. Annyira megfogott ez a sport, hogy végül továbbléptem és úgy döntöttem én is szeretném terjeszteni, továbbadni azt az élményt az embereknek, amit magam is kaptam tőle. Ennek egy részét látod most magad előtt a honlap formájában.

6. Másolható az oldal tartalma?
Természetesen nem, erről szól oldalt a copyright nyilatkozat. Örömmel veszem, ha olyan színvonalúnak ítéled meg az itt található anyagokat (legyen az akár egy kép, vagy csak pár sor), hogy te magad is szívesen felhasználnád. Ennek magától értetődően semmi akadálya, én vagyok a legboldogabb, ha hiteles, minőségi oldalakon látom viszont a munkámat. A módja ennek az egyeztetés: megkeresel valamely elérhetőségemen, hogy mit és hova szeretnél felrakni, majd mikor elkészültél az anyaggal, elküldöd a végleges változatot publikáció előtt, s a végén megjelölöd a forrást (www.kettlebelldozis.hu).

Mivel az engedélyezés nem automatikus (hiteltelen, rossz minőségű, gyanús oldalakhoz vagy termékekhez nem adom a nevem), saját magam nézek utána hova fog felkerülni valami, ezért a türelmedet kérem.

Várom a megkeresésed!


7. Van lehetőség linket cserélni?
Hogyne, a feltételek hasonlóak, mint a tartalmak lemásolásánál. Az oldalad legyen:

 • Igényes, minőségi a maga kategóriájában
 • Tartalmas, rendszeresen frissülő anyagokkal, ahol külön előny, ha egészséges életmódra, testmozgásra fókuszál, esetleg gerincbetegek gyógyításával foglalkozik
 • Ne tartalmazzon félrevezető, direkt megtévesztő információkat
 • Természetesen, a csere kétirányú, ha én kiraklak, neked is ki kell engem. Az elbírálás itt sem automatikus, személyesen nézem meg hova kerülnek ki a linkjeim, ezért türelmedet kérem.

  Az elérhetőségeimet itt találod, szeretettel várom a megkeresésed!
  Csoportos kezdő edzések indulnak Januárban!

  Több különböző időpontból
  és helyszínből választhatsz. Nézz körül az edzesek közt és találd meg a neked szimpatikusat!

  Érdekel!


  SMR Tanfolyam Januárban!

  Január 28-án (vasárnap), a Dózis főhadiszálláson
  (11. ker, Barázda utca 1.)

  9:00-15:00-ig

  Érdekel!  Aktualizálódott az órarend - benne az új kurzusokkal :)


  "A kudarc csak egy lehetőség, hogy újrakezdj - immár intelligensebben!"  Kettlebell.hu Tactical Shop Dragondoor Kettlebell Miskolc Phoenix Hőlégballon Repülő Egylet Sieljünk! Keresned sem kell!

  Üzemen kívül!

  Addig is írj az attila@kettlebelldozis.hu-ra.
  WYW Directory